lækkerier

inside the cosmetic bag

Havde en dejlig start på dagen da jeg lige rundede matas. Skulle lige have en chanel neglelak med mig, som har været i mine tanker lige siden jeg så den første gang. Farven hedder blue satin og er den smukkeste dybe mørkeblå farve med en anelse shine i. 
Endte med at få en lækker øjenskygge med mig hjem også, og så fik man åbenbart en lækker ny chanel makeup pung med i købet, gratis (og jeg elsker gratis ting). Så da jeg kom hjem kunne jeg ikke lade være med lige at rydde op i den gamle og lidt slidte makeup pung, og flytte alle tingene over i den nye og skinnede.


Har forresten slet ikke fået fortalt at jeg var vinder af bytheway’s store konkurrence om et gavekort på 2000 kr til butikken “Velour”. Kan slet ikke vente til at skulle udnytte denne fantastiske mulighed. Nå min dag står i studiets tegn – vi har en masse vi skal have noget i gruppen så jeg må videre. Fortsat god dag!
//Julie

2

  • Sikke en flot lak! Og lækkert med en gratis chanel makeup pung 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Den er virkelig fin, kan kun anbefales :D! Lige præcis .. der er bare ikke noget bedre end når man lige får en uventet gratis ting med oveni købet 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lækkerier