7400 ...

Godaften

Lovede jer nogle billeder af mit outfit i fredags til fødselsdagen, men mit kamera har drillet så har ikke lige kunne få dem ind. Jeg havde en metallic top på med dyb udskæring foran og bagpå og grå cheap mondag bukser. Jeg havde piftet sættet op med pallietsko og home made ear cuff. Billederne må i få en anden dag så :). I weekenden har jeg haft travlt med at lave mit soveværelse totalt om. Jeg er endnu ikke færdig, men i får lige en smagsprøve på, hvad mig og min søster har haft gang i!


Billederne af vores hjemmelavede bøjlestang er Amalies. I får nogle billeder af min når mit nye soveværelse er helt færdigt! Min far har hjulpet til med at få den til at se så professionel ud som overhovedet mulig, med sejt ophæng! Hvad synes i?
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7400 ...