Min weekend ..

lækkerier

Sasha Pivovarova and Natasha Poly in Vogue Paris, November 2011.

Faldt lige over disse smukker billeder fra Vogue Paris. Ville især elske at kunne iføre mig den lækre hvide strik på sidste billeder, som iøvrigt er fra Stella McCarney. Er helt vild med den løse form og de brede sting.
Vil iøvrigt lige sige tak til alle jer som deltog i vores give away, og tak for den store opbakning. Vi håber på at kunne lave flere spændende ting for vores skønne “followers”. God mandag alle sammen.
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend ..