Perfekte jeans ..

inspiration

Her forleden havde jeg bare en trang til at være lidt kreativ så jeg tog ud for at finde nogle gamle tegneserier, som jeg til sidst ville tapesere på et møbel for at pifte det lidt op. Jeg var rundt i en masse genbrugsbutikker og kom hjem med en fin sort stol. Her får i lige lidt billeder af det færdige resultat.

Jeg startede med at klippe forskellige motiver ud som jeg ville bruge. Overvejede også meget placeringen så de stadig fortalte en historie på stolen. Så smurte jeg noget færdigblandet tapetklister på mine motiver og satte dem på stolen. Da den var helt færdig og havde tørret nok gav jeg den en omgang lak for at gøre den mere holdbar. Jeg valgte at bruge en lak med glans i for at motiverne skulle skinne og lyse lidt op. Så her er hvad man skal bruge for at kreere et fint og anderledes møbel:

Tapetklister og lak har jeg fundet i en almindelig farvehandel. Det er vigtigt at det er en lak der ik er vandbaseret da det (vist nok) opløser papir-motiverne på møblet ellers. Stolen fandt jeg som sagt i en almindelig genbrugsforretning og tegneserien fandt jeg i en lille biks der hedder “læsehesten” som ligger i Aalborg – reberbansgade, hvor de har gamle film, bøger mm. Håber i fik lidt inspiration, og eventuelt har mod på selv at lave jeres egen lille custommade stol.
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekte jeans ..