Opening Ceremony

Mit nye soveværelse

Jeg besluttede mig for at bytte rundt på vores kontor og soveværelse så vi nu har soveværelse nedenunder i stedet. Synes det var lidt mere praktisk (eller os elsker jeg bare at lave om hmm..?). Har hvertfald fået sat både tapet op samt fikset en fin ny og kreativ bøjlestang. Er allerede helt vild med det nye rum. Her får i lige lidt billeder…

Bøjlestangen var egentlig rimelig enkel at lave. Vi fandt en gren ude i skoven og malede den først hvid for at give den en grundfarve. Derefter spraymalede vi den gul. Man kunne selvfølgelig vælge bare at beholde den hvide grundfarve men jeg elsker pangfarver så selvfølgelig skulle min være neongul. Derefter fandt min far en smart løsning med vejere til at hænge den op i da de ville være mindst synlige, så effekten af at den svæver i luften blev størst. Hvad synes i om det nye rum?!
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opening Ceremony