Overvejer at sælge denne ..

fra trend til hverdag

Da jeg så billedet at den fine franske fletning med knold på toppen (posted i går) var jeg helt solgt, og måtte bare prøve frisuren af selv. Her kommer lidt billeder af dagens’ samt billeder af, hvordan håret endte med at se ud.

Jeg elsker, at min søde veninde i gruppen altid er frisk på at udføre mine ideer i praksis ;-). Det kan nemlig godt være lidt svært at lave en fransk fletning bagfra og oven i købet nede fra, så altid dejligt når man har mennesker rundt om sig, der vil hjælpe. Jeg synes desuden, at det var tid til at lufte pelsen. Ikke fordi vejret synes at være sindsygt koldt, men når man er sygt er alt bare lidt køligere og så er det dejligt at putte lidt i en stor jakke. Ellers har jeg mine favorit cheap monday bukser på og mine yndlings boots. By the way er der kommet nye fine pink strømper deri, som jeg købte i Monki igår. Lidt ala min poost her(tryk). Her er der også fine pink strømper i balenciaga bootsne’. Min elskede vinterpels er fra en skøn vintagebuktik i guldsmedegade i kbh, kan desværre ikke huske navnet.

Nå nok om mig, håber i alle har haft en skøn mandag. I aften kommer et indlæg om vores fantastiske give-away, såååå hold øje :-)!
//Julie

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overvejer at sælge denne ..