a loving trend

a loving trend

Sad lige og kiggede på diverse modesites og faldt over en super fed trend, AZTEC print. Jeg lavede efterfølgende en lille collage med alle de fede ting, jeg faldt over. Det er lige fra strømper og smykker til super fine shorts. Er især vild med de hvide vintage levis shorts, hvor der efterfølgende er blevet syet nye lommer på med det såkaldte aztec-print. Overvejer meget om jeg skulle have et par ting til skabet for at kunne iføre mig denne super fede trend.
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

a loving trend