Onsdags ønsker ..

dagens, gråt på gråt

I dag har vi gået amok med projekt. Fik dog et lille afbræk fra projekt, da jeg var på arbejde i dag. Lige lidt pics af nyt tøj og dagens. Havde brug for noget jeg kunne slappe af i og har derfor anskaffet mig dejlige grå slappe-af bukser og en fin metallic trøje med fin lynlåsdetalje på ryggen. Kunne heller ikke stå for de billige sorte boots, som er perfekt til en enkelt sæson. Alle tre ting fra H&M. Selvfølgelig også grå eller sølv negle til at fuldende looket 🙂
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdags ønsker ..