min hverdag

Mig forleden ..

20121019-131017.jpg

20121019-131024.jpg

Sådan så jeg ud forleden dag, da min søster og jeg havde store bagedag. Vi bagte dejlige og luftige osteboller med emmentaler og hytteost og så lavede vi små (u)hyggelige spøgelses marengs. Begge dele er desværre allerede spist. Så igår måtte vi på den igen og bagte hindbærsnitter. De er bare guf!

På ovenstående billeder er jeg iført:
Frakke: H&M Trend, Strik: Acne, Jeans: Gina Tricot, Sneakers: Isabel Marant, Tørklæde: Cos.

//Tine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min hverdag