My weekend

Til jer skønne læsere

Hej igen. Som skrevet tidligere har vi en lille overraskelse til jer søde læsere derude. Vi har nemlig i samarbejde med Sport De Luxe fået arrangeret en lille give away til alle jer derude. Sport De luxe har nemlig været så søde at forære en termokande/vandflaske til den modebevidste kvinde. Termokanden er fra et samarbejde mellem Stella Mccartney og adidas, og er vildt lækker i stål med hot leopard print. Den har sågar en værdi på 500kr. Så hvis du vil drink chic er den her konkurrence lige noget for dig. Flasken kan rumme en 1 liter og kan bruges til både vand når du er nede og træne, eller til kaffe til og fra arbejde.

For jer som ikke kender til Sport De luxe er det en specialforretning beliggende i nørregade. Forretningen huser noget af byens lækreste sportstøj. De lægger distance til mainstream og sælger derfor specielt sportstøj som ikke ses i andre sportsbutikker. I butikken kan man blandt andet finde brands som Adidas by Stella McCartney, Filippa K Soft Sport, UrbanEars, Salomon, Casall og mange andre lækre mærker. Butikken er en fryd for øjet og med dens minimalitiske udtryk får man lyst til at gå på opdagelse. Tingene hænger altid snorre lige og man kan fornemme når man træder ind ad døren, at kvalitet er i højsæde. Derudover er der ansat et personale som forstår at sætte pris på kunden. Jeg har personligt sjælendt oplevet så god service, hvilket gør at butikken og personalet formår at efterlade kunden med en god oplevelse. Har man først købt sit første sportsoutfit i Sport De luxe vil jeg våge at påstå, at det ikke bliver det sidste! Man får virkelig lyst til at komme tilbage.

For at vinde den smukke termokande skal i blot gøre 2 ting. I skal like Sport De luxe’s facebook side som i finder ved at trykke her. Derudover skal i følge vores blog på bloglovin som i gør ved at trykke her. Efterlad derefter en kommentar til dette indlæg med jeres navn og email så kontakter vi vinderen på næste søndag! Fortsat god weekend derude.
//T&W

26

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend