Smukt ..

sneaker day is every day

Sneakers er blevet populært i modebilledet, og de bruges til stort set alle outfits nu. Alt fra jeans til finere kjoler. Jeg elsker moden (har altid været en sneaker-pige), så er ovenud lykkelig over at jeg nu ikke skal have dårlig samvittighed når jeg hopper i mine new balance, vans eller nike når jeg er iført kjole og skal en tur i byen.

 

Da jeg var Berlin for en månedstid siden blev jeg endnu engang konfronteret med de fantastiske vans watermelon sneaks. En ekspedient i Urban Outfitters vimsede nemlig rundt i den fede sko. Er ovenud forelsket i dem, men de er desværre fra en gammel kollektion så har måtte indse, at jeg nok aldrig kommer til at eje dem. Jeg har i stedet modtaget et par andre sneaks som jeg vil gå denne måned i møde med. Skal nok lige dele et pic imorgen. I aften kommer en skøn veninde på besøg fra Århus glæder mig allerede til en aften med hende, hvor vi skal snakke ørene af hinanden. God fredag derude – KYS HERFRA.
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukt ..