Stilhed, beklager ..

Samme blog, men med nyt efternavn

DET FØRSTE INDLÆG PÅ VORES ‘NYE’ BLOG. DET FØLES UNDERLIGT, MEN GODT!
TandWFashion er nu blevet en del af bloggersdelight-teamet, hvilket vi er super glade for. Vi er stadig de samme to piger, der elsker at skrive om mode og andre sjove ting vi oplever i hverdagen. Min dag har indtil videre stået på morgentræning, og der går bestemt også mode i den selvom det gælder træning. Man bliver bare lidt mere motiveret når man ser lidt lækker ud. I sport de luxe i nørregade har de en masse lækre sager og faldt over disse lækre tights fra Stella Mccartney. Farven matcher nemlig mine reebok sko så det var nærmest match made in heaven. Kunne heller ikke stå for den fine leopardtop. Den er perfekt nu hvor leopardprint er virkelig in i modeverdenen. Der er ikke blot lækkert tøj at finde i den eksklusive sportsbutik, men også en ekstremt god service som man skal lede længe efter. Et smut forbi kan varmt anbefales!

Senere i dag står den på date med min skønne veninde Camilla. Tror der er gået bagedag i den. Opdatering kommer. Fortsat god onsdag derude!
//Julie

3

  • Silje

    Hvor er de fine små svampe lysestager fra? De er lige mig 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tine Tørning & Julie Wittrup

      uh kan faktisk ikke huske mærket, men de er købt i butikken “høgh” i aalborg. Jeg tjekker lige op på hvem der har lavet dem 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tine Tørning & Julie Wittrup

      Designeren hedder House Doctor har jeg vist fundet frem til 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed, beklager ..