Mandagsfavoritter #2 + ét styks vinder!

Ønske outfit ..

Idag ville jeg gerne iføre mig dette sæt, hvis bare pengene var til det. Lige pt. sidder jeg på job og fryser. Har fået ondt i halsen og har hovedpine og det er lige før, at mit hoved snart rammer skrivebordet, fordi jeg er så træt. Men om 7 minutter er der frokostpause, så håber, at det kan give mig lidt energi.

Læder leggings: Proenza Schouler, Cardigan: Ilaria Nistri, Støvler: Marc by Marc Jacobs & Taske: PS11 ..

 

//Tine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsfavoritter #2 + ét styks vinder!