Dagens .,

My weekend

Godmorgen allesusammen. I dag står min søndag på morgentræning. Efter en weekend med alkohol og godter er jeg simpelthen nødt til at hive mig selv op og komme ned og træne. Fredag kom som sagt min veninde som fornylig har bosat sig i århus. Vi hyggede, drak os fulde og væltede byen. Dette resulterede også i at vi lørdag planlage en rigtig hyggelørdag, hvor vi kunne slappe af og flade ud. Denne idé krævede en hule, hvor vi rigtig kunne putte, og vi hentede derfor min seng ind i stuen så vi rigtig kunne slappe af. Om lørdagn fik jeg også min hund hjem, og han faldt med det samme til i vores “putte-mode”. På billederne nedenfor er der er også lidt glimt af fredag aftens outfit. Trak næsten i et suit eftersom jeg valgte at gå all in på leopardtemaet. Hoppede i h&m leopard leggins og vintage leopard skjorte. Det vakte lidt opsigt i gaden, men det var nu vældig sjovt. Dertil mine nye sneaks (yaaay). Et par blå nike roshe camo! Bor allerede i de sko, så det kan kun siges at være et godt køb.

Senere har vi en lille overraskelse til jer skønne læsere, men mere om den når jeg vender tilbage. Hav det godt så længe!
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens .,