Dagens ..

my weekend

Har haft en skøn skøn weekend og set nogle skønne veninder. 

Har hygget med to skønne veninder. Har været til spinning. Har passet min dejlige hund. Har ventet på bussen. Har spist lækkert mad hos min mor. Har været til to spinningstimer. Har været på CafeKyø, da jeg blev inviteret på brunch af skøn veninde. Har cyklet. Har løbet mig en tur i aalborgs mørke.

I dag står min dag på Cross med Tine, og efterfølgende skal jeg kaste mig ud i en times pilates. Har aldrig prøvet det før, så bliver spændende at se. Tænkte det ville være en god kombination af hård fysisk træning og efterfølgende noget mere stille smidighedstræning. Men aner det ikke! Vi får se .. Senere vil i få oplyst, hvem der har vundet den flotte termokande fra adidas Stella McCartney!!

//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens ..