denim on denim

2

 • Uhhh… Det køb forstår jeg virkelig godt! Jeg er også helt tosset med den og har prøvet den et par gange:) Men jeg håber de laver den vildeste copy cat og laver den i sort med neon:) – Måske det er at håbe for meget, men måske man er heldig…

  Glæder mig til at se hvordan du vil style den:) – Den er så fin!!!!

  SMil Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kunne være så fedt hvis de lavede den i sort, men tror jeg desværre bare er at håbe for meget ja 😉 .. Har set at de også har lavet den i grøn på H&M’s hjemmeside, så tror desværre ikke den kommer i flere farver .. Men den er bare så fin ja 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

denim on denim