forsinket nytårsaften..

En skøn dag

Hello you.
Igår var jeg et smut i Århus by for at lure hvad der var af gode tilbudsfund. Jeg endte med at købe en bette ting som jeg vil vise jer imorgen. Inden vi kørte hjem af igen spiste vi et super hyggeligt og lækkert bette sted (kan ikke huske navnet lige nu), men de serverede chips n’ fish for kun en halvtreller. Det måtte vi prøve og dertil drak vi en skøn druesaft. Mmh eeeeelsker lækkert men billigt.

Kan i gætte hvad æsken gemmer på? Ellers får i at se imorgen 🙂 .. Ellers har dagen i dag også været ekstra skøn med dejligt selskab i form af søde Tine. Vi var et smut forbi klædeskabet for at få lidt varmt til halsen.
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

forsinket nytårsaften..