fra trend til hverdag

SÅ ER DEN HER!!!

T&Ws første give-away er nu officiel! Du har mulighed for at få fingrene i en lækker lækker lækker neglelak fra deborah lipmann. Er selv helt vild med disse neglelakker. De er helt fantastiske og har de smukkeste farver. De kan virkelig pifte et hvert outfit op. Farven du har mulighed for at vinde hedder: “Happy Birthday“.
Det du skal gøre er enten at følge bloggen på bloglovin (dette gør du ved at trykke på linket og så trykke “follow” når du kommer ind på bloglovins hjemmeside). Du kan også vælge at følge bloggen med wordpress, så skal du blot klikke på “follow”-tegnet nede i højre hjørne af siden (selvfølgelig kun hvis du er fast læser af bloggen).
Og så skal du bare efterlade en kommentar til dette indlæg med dit fulde navn samt en mail, som vi kan kontakte dig på, hvis du er den heldige vinder OG fortælle os om du har valgt at følge bloggen på bloglovin eller wordpress.
Nedenfor ses lidt billeder af den fine neglelak som du kan vinde:

Som billederne viser kan neglelakken både bruges alene, men også ovenpå fx en sort farve, hvilket også ser super lækket ud. Jeg håber i har lyst til at deltage og er glade for muligheden for at vinde en lækker neglelak! De bedste hilsner fra T&W?.
OBS: Konkurrencen slutter lørdag den 5. november kl 17.00, så husk at tilmeld jer inden da!

36

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

fra trend til hverdag