Cute shoes ..

I WISH

Jeg elsker tøj. Jeg elsker sko. Jeg elsker tasker, og jeg elsker smykker. Derfor drømmer jeg også tit om ting, der bare burde være en del af min garderobe. Jeg elsker at lave drømme outfits fordi jeg får sat billeder på ting som jeg godt kunne bruge, og på den måde også et overblik når jeg så skal ud og invistere i noget nyt. Her får i lige mit 4. drømme outfit!

Kjolen er et billigt alternativ til en nat i byen (kun 249,-). Er vild med de specielle og smykke udskæringer, som jeg synes gør den helt unik. Og så med de fineste pink støvletter dertil fra ASOS. Jeg synes de er så fine så fine, og de fåes også i mintgrøn. Har dog et par glimmet støvletter på vej med posten. Glæder mig meget til at vise jer dem, for har virkelig haft lyst til de sko i så lang tid! Hvad synes i om outfittet?
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cute shoes ..