mit glitrende glimmerunivers

endnu et møbel

Har slet ikke fået vist jer mit nye møbel, som selvfølgelig også har fået sig en lille makeover. Fandt det lille bord/skab i en genbrugsforretning, og måtte bare have det med mig hjem så det kunne få samme tur som min tapeserede stol. Her får i lige resultatet,

Alle udklippende er fra Monki-blade, men der er jo uendelige muligheder når det kommer til motiver. Jeg synes der var nogle super smukke billeder i to ældre Monki-blade, så jeg endte med at bruge dem som dekoration. Lige pt bruges den lille kommode til opbevaring af smykker, og dens funktion er egentlig bare at pynte.
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mit glitrende glimmerunivers