Downtown.dk ...

dejlige dag

Hej alle sammen. Håber i har haft en skøn weekend. Min har været dejlig med familie, træning og ren afslapning. Det nu også skønt engang i mellem. I dag har også været ekstra dejlig. Det skyldes blandt andet, at jeg modtog en pakke, hvori mine deeeejlige sorte støvler (som jeg har blogget om) befandt sig i, OG ligeledes min tur ned forbi tattoo-butikken.


Pakkens indhold får i at se imorgen. Turen forbi tattoo-butikken resulterede i 2 tatoveringer: love is enough med dertilhørende hjerte.
Vil lige til sidst vise jer, at det godt kan lade sig gøre at lave sin sildebensfletning selv uden at den nødvendigvis skal sidde i siden. Jeg lavede en i morges og var egentlig okay tilfreds med resultatet.

Er helt vild med, at det ser lidt rodet og tilfældigt ud .. nå jeg vil smutte igen – God dag!
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Downtown.dk ...