I wish..

Matte negle

Jeg var lige inde i byen i dag, hvor jeg købte mig en topcoat som gør at neglelakken under bliver helt mat. Så ved at købe én neglelak får man masse nye da de gamle derhjemme får et helt nyt mat look. Vil lige dele lidt billeder med jer.

Effekten ses tydeligt i de to sidste billeder med de lilla negle, hvor der er et før og efterbillede.
Både Opi, essie & Gosh har lavet denne fine topcoat. Elsker allerede looket. Har desuden puttet lidt sølvglimmer på ude i enden, som jeg synes giver en super fed effekt på de helt sort-matte negle. Jeg kan klart anbefale topcoaten fra Gosh, som jeg har købt i dag i matas. Den fungerer super godt, og så er prisen heller ikke skyhøj.
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wish..