Godmorgen

dress sporty


Sad og kiggede lidt SS12 kollektioner og faldt over denne fine kollektion fra Nicole Miller. Jeg elsker det sporty look mikset med det feminie, så som oversize sweater til nederdel og høje hæle. Også de løbeinspirerede shorts til feminin top og habitjakke. Jeg er selvfølgelig også vild med Alexander Wangs SS-kollektion og han formår virkelig at tiltale og inspirere tilskueren, eller i hvertfald mig. Med oversize løbeinspirerede jakker til shorts og høje hæle. Glæder mig allerede til næste sommer. Suk hvor er der alligevel lang tid til … Desværre!

//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen