Haircuff

chunky necklace n chunky knit

Da jeg mødte ind på arbejde i dag spottede jeg straks en ny strik som lige var blevet pakket ud. Den måtte jeg bare eje. Den har en super fed form, oversize, som jeg bedst kan lide vinterstrik. Jeg elsker strik som man kan putte i når der er koldt og trist udenfor. Jeg købte også en ny halskæde som blev lidt småforelsket i. Her får i lige nogle billeder…


Ellers bruger jeg bare min fredag på hygge med min søster og lækre smarties-cupcakes! God aften.
//Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haircuff